Банер
Алфи Клуб

Почитувани Клуб членови!

Алфи Техноцентар ве наградува за лојалноста и ажурноста! Ажурирајте ги вашите податоци и добијте ОНЛАЈН ВАУЧЕР ОД 300 ДЕН кој важи за сметка над 1500 ден. на нашиот вебсајт!

ОБНОВИ ПОДАТОЦИ
  • ПОПУСТИ Попусти од -5% до -70%
  • изненадувања во голем број
  • Собирајте поении добивајте награди
  • Kупеното членствоважи засекогаш

Ажурирај ги твоите податоци

    Сакам да добивам известувања за попусти и промоции на меил?

    Најнови попусти за КЛУБ членови:

    Поврзи се со нас