Банер

За нас

„АЛФИ БИ КОМПАНИ“  е трговско друштво кое успешно ја гради својата професионална  приказна од 1992 година, во рамки на компанијата е отворена и подружницата Алфи Техноцентар. Лоцирани сме во Куманово и Скопје, поради успешната работа и зголемената продажба нашиот тим продолжува континуирано да расте.

Визијата и целите на „АЛФИ БИ КОМПАНИ“ е да ги задоволи потребите на сите купувачи, дури и на оние кои имаат специфични побарувања. Постојано инвестираме во трговскиот капацитет со цел да ја зголемиме комфорноста на нашите ценети купувачи. 

Нашата основна цел и препознатливост се добрата услуга и врвниот квалитет на производите кои ги нудиме.

Нашите вработени се движечката сила и затоа се стремиме континуирано да вложуваме и инвестираме во човечките ресурси.
Тимот на „АЛФИ БИ КОМПАНИ“ е препознатлив по својата учтивост, љубезност, услужливост и пријатниот однос со секој потрошувач!


Секоја личност има право на достоиствен живот, соодветни услови за едукација, образование, развој, кариерен напредок.
Живееме во општество кадешто честопати луѓето прво ги забележуваат нашите недостатоци, проблеми со кои се соочуваме, прво се гледа попреченоста па потоа личноста.Ние како  ТДВИЛ АЛФИ БИ КОМПАНИ одлучивме прво кај луѓето да ги гледаме способностите, можностите и сите да ги вреднуваме еднакво!
Наша чест и одговорност е да дадеме максимален придонес кон креирањето на еднакви услови и можности за сите.
Потпишувањето на договор за соработка и поддршка на проектот „Биди ИН, биди ИНклузивен, биди ИНклудиран“ е само уште еден допринос во реализација на нашата мисија!


https://kumanovonews.mk/vesti/alfi-bi-kompani-so-podrska-na-proektot-bidi-in-bidi-inkluziven-bidi-inkludiran?fbclid=IwAR0N_bD3aSceqdid-4dcD3MXLsaHAbc2lowq4zugTQqz4YH7XlNEsps5RWs

Поврзи се со нас