Банер
Алфи Кариера
Алфи Кариера
Реализирај го својот потенцијал

Процес на вработување

Апликација

Предселекција

Интервју

Потесен избор - интервју

Понуда за работа

Доколку нема отворена позиција а сепак сметаш дека би бил одличен придонес кон нашиот тим и сакаш да аплицираш - испрати ни ги твоите податоци во нашата база за кандидати.

Поврзи се со нас