Банер

Заштита на лични податоци

На следниве линкови Алфи Би Компани, како контролор на лични податоци, детално ги опишува правата, процесите и начините на кои вашите лични податоци се обработуваат:Офицер за заштита на лични податоци – Антонио Николоски – [email protected]

Поврзи се со нас