• 197540
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Прскалка 52-425

Целосно и непречено регулирање на протокот на вода; прскањето започнува откако ќе се повлече чкрапалото што може да се користи и за регулирање на јачината на протокот

Клуб Цена
125 ден. 139 ден.

На залиха