• 194091

Звучник VIVAX VOX BS-90

Димензии: 11.7×15.6cm
Репродукција до: 6,5 часа
Има функција TWS: поврзување до 2 исти уреди
Батерија (mAh) 1.5
Напојување 110-240V
Додатна опрема кабел за напојување

2199 ден.

Само 2 останати во залиха

SKU: 194091 Категорија: