• 237

Тример на бензин MP-GBC16

Моќност: 1400W
Зафатнина: 51.7ccm3
Вртежи: 6.500/min
Дијаметар на сечење со нож: 255mm
Дијаметар на сечење со конец: 415mm
Резервоар за гориво: 1200ml
Тежина: 8kg

8350 ден.

На залиха

SKU: 167078 Категорија: