• vcbvnb
9% попуст
Заштеди со Клуб цена

Стакло-керамички шпорет Favorit CC600-IF

Димензии: В/Ш/Д 85cm/60cm/60cm
Димензии на внатрешност на рерна: В/Ш/Д 35,2cm/45cm/41,3cm
Стакло керамична плоча со 4 зони за готвење (2x145mm, 1x180mm, 1x180mm dual 120mm)
3Д бел панел
Управувачка табла со 6 склопки и 6 позиции на контролни склопки
Турбо вентилатор
Волумент на рерна: 58 L
2 длабоки тепсии за рерна
Решетка во рерна
Светилка во рерна
POP IN/OUT фиока
Заштита за деца
Енергетска класа: А
Долен грејач: 1100 W
Горен грејач: 1200 W
Брз грејач: 2000 W
Боја на шпорет: инокс
Боја на стакло на врата на рерна: црна

Клуб Цена
19989 ден. 21990 ден.

На залиха

SKU: 173334 Категории: ,