• асдас
  • D
12% попуст
Заштеди со Клуб цена

Електричен шпорет Favorit EC 640 WWF

Димензии: В/Ш/Д 85cm/60cm/60cm
Димензии на внатрешност на рерна: В/Ш/Д 35,2x45x41,3cm
Капак на шпорет
Плоча со 4 рингли за готвење (1x145mm, 1x145mm експрес, 1x180mm, 1x180mm експрес)
3Д бел панел
Волумен на рерна: 56 L
Управувачка табла со 6 склопки
6 позиции на контролни склопки
Вентилатор
2 длабоки тепсии за рерна
Решетка во рерна
Светилка во рерна
Енергетска класа: А
Долен грејач: 1100 W
Горен грејач: 1200 W

Клуб Цена
13490 ден. 15389 ден.

На залиха

SKU: 034148 Категории: ,