• 195619
  • 195619 1

Шпорет електричен VOX CHT 6000 W

Тип на рерни: Електрична
Волумен на рерната: 69 л
Бројот на греачките зони: 4
Бојата: Бело
Класа на енергија: A
Тип на грејните елементи: Стаклокерамика
Број на функции на печката: 8
Рингла 1 Стаклокерамичка плоча 145 мм, 1200 W
Рингла 2 Стаклокерамична плоча 145 мм, 1200 W
Рингла 3 Стаклокерамична рингла-плоча 180мм, 1800 вати
Рингла 4 Стакло-керамичка плоча за готвење 180 мм, 1800 W
Горен греен елемент: 1200 W
Долен елемнет на греачот: 1100 W
Електрични грил: 1400 W
Моќ: 8600 W
Светло внатре во рерната: Да
Вентилатор: Да
Двојна скара со вентилатор: Да
Долен греач со вентилатор: Да
Одмрзнување: Да
Побрзо печење на скара: Да
Скара: Да
Статичко печење: Да

20499 ден.

Нема на залиха

SKU: 195619 Категорија: