Шпорет Favorit EC-640 WWFT

Димензии:85cm х 60cm х 60cm
Димензии на внатрешност на рерна:35,2 x 45 x 41,3cm
Капак на шпорет
Плоча со 4 рингли за готвење 
3D бел панел
Волумен на рерна: 56 L
6 позиции на контролни склопки

12499 ден.

На залиха

SKU: 165288 Категорија: