• 178519

Сет за купатило 1/13 УП549

Сет за бања составен од 3 дела
1x Чаша
1x сад за тврд сапун
1x Дозер за течен сапун или лосион
Надополнете го уникатниот изглед и естетика на Вашата бања

229 ден.

На залиха

SKU: 178519 Категорија: