Клима Favorit 18000 BTU Инвертер.А

Скриен Лед Дисплеј
Енерегетска класа (ладење) А
Енергетска класа (греење) C
Капацитет на ладење  (Btu/h;W) 18000;5280
Капацитет на греење  (Btu/h;W) 18500;5420
Работна температура од -7 до +43

34990 ден.

На залиха

SKU: 165473 Категорија: