• 197538
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Прскалка 50-720

Попрскувањето започнува по повлекување на чкрапалото кое може да се користи и за регулирање на јачината на протокот и за блокирање на струјата.
Ергономската форма обезбедува сигурно држење и удобност при користење, рачката е профилирана за совршено да одговара на раката.
Има не-постепена регулација на протокот на вода на протокот на вода од силен млаз до лесен туш.
Прскањето започнува откако ќе се повлече чкрапалото што може да се користи и за регулирање на јачината на протокот и за блокирање на струјата
Димензии: 24x22x4.4cm
Тежина: 210gr

Клуб Цена
602 ден. 669 ден.

На залиха