• 195633

Парен генератор PHILIPS PSG 8130/80

Моќност: 2700 W
Континуирана пареа:до 170 g/min
Притисок макс 8.5 бари
Засилување на пареа до 700 гр
Режим на брзина
Интелегентна автоматска пареа
Ултра лесно железо
Ажуриран сензор за движење за лесна вертикална употреба
Ултра моќна пареа
ОптималТемп технологија – без изгореници
SteamGlide Elite – за врбни перформанции на лизгање
Резервоар за вода: 1.8L
Easy De-Calc собира постојан варовник со индикаторско светло
Амортизација на звукот на пареа за да се минимизира бучавата
Автоматско исклучување
Време на загревање: 2 мин
Предупредување за ниска вода
Должина на кабелот: 1.8m
Заштеда на енергија: 22%

39099 ден.

Само 1 останати во залиха

SKU: 195633 Категорија: