• ad_5022

Пегла Adler AD-5022

2200W Моќност
Максимална моќност: 3000W
Висококвалитетна керамичка подлога
Специјално дизајнирани отвори за пареа за подобар испуст на истата
Континуирана пареа
Вертикално испуштање на пареа и пеглање
Самочистење
Професионален кабел за напојување од 3 метри
Континуиран млаз
Млаз пареа
1599 ден.

Нема на залиха

SKU: 176874 Категорија: