• 192960
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Ограда декор. Cellfast 2.3m 34-041

Димензии: 15.5cmx2.3m
Текстура на дрво, отпорно на мраз.

Клуб Цена
981 ден. 1090 ден.

На залиха