• 193012
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Ограда декоративна 10cm x 9m 30-001X

Изработен од водоотпорен, флексибилен материјал.
Го спречува прераснувањето на тревата и совршено го одвојува тревникот од култивираниот дел од градината.
Димензијa: 10cmx9m

Клуб Цена
269 ден. 299 ден.

На залиха