• 186301

Мет. рафт MAX FUTUR PLUS 2130x1200x450

Висина: 213cm
Ширина: 120cm
Длабочина: 45cm
Број на полици: 5
Носивост по полица: 250kg
Вкупна носивост: 1250kg
Боја: Галванизирана
Материјал: Метал-Медијапан
Монтажа: Жлебови

6399 ден.

На залиха

SKU: 186301 Категорија: