• 186302

Метален рафт MAX ECO 1800x750x300

Висина: 180cm
Ширина: 75cm
Длабочина: 30cm
Број на полици: 6
Носивост по полица: 75kg
Вкупна носивост: 450kg
Боја: Бела
Материјал: Метал
Монтажа: Жлебови

3899 ден.

На залиха

SKU: 186302 Категорија: