• 197580
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Клима инвертер Favorit 12000BTU QB HE HB

КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕНЈЕ (KW): 3,5(0,65-4,1)
КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕНЈЕ (BTU): 11942
SCOP ГРЕЕЊЕ- ПРОСЕЧНО: 4,6
КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ (KW): 4,2(0,93-4,2)
КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ (BTU): 14330
SEER ЛАДЕЊЕ: 8,5
ТИП НА ГАС: R32
SEER ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+++
SCOP ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА-ПРОСЕЧНО: A++
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 650
ФИЛТЕР: ✓
ТАЈМЕР: ✓
LED ДИСПЛЕЈ: ✓
I FEEL: ДА
WIFI МОДУЛ: INTEGRIRAN
НАДВОРЕШНА / ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА (НИВО НА БУЧНОСТ)(DB: 57/62
АМБИЕНТАЛНА ТЕМП. -ЛАДЕЊЕ: 16~52℃
АМБИЕНТАЛНА ТЕМП. -ГРЕЕЊЕ: -35~30℃

Клуб Цена
28502 ден. 31690 ден.

На залиха

SKU: 197580 Категории: ,