• 193236
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Клима VIVAX ACP-12CH35AERI/I+ SILVER MIR

Енергетска класа на ладење: A++
Енергетска класа на греење: A+
Максимален капацитет на ладење: 3520 W
Максимален капацитет на греење: 3810 W
Коефициент SEER/SCOP: 8.5W/4.6W
Проток на воздух: 395-584 m³
Работна температура: -20 до 50°C
Капацитет на одвлажнување: 1,2L/h
Ниво на бучава: 22-42 dB
Препорачана површина: до 40 м2
Фреон: R32
Дигитален приказ/WiFi ready/Тајмер 24h
Турбо/Био филтер/Јонизатор/Самочистење

Клуб Цена
35991 ден. 39990 ден.

Само 2 останати во залиха

SKU: 193236 Категории: ,