• fghfghhhh
26% попуст
Заштеди со Клуб цена

Клима инвертер Vivax ACP-12CH35AERI+ R32

Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (7.0 / 4.1)
Максимален капацитет на ладење: 4160 W
Максимален капацитет на греење: 4780 W
Просечна моќност: Ладење: 3520 W ; Греење: 3810 W
Влезна моќност ладење: 1089 W
Влезна моќност греење: 1050 W
Проток на воздух: 539 m³/h
Капацитет на одвлажнување: 1.2 l/h
Ниво на бучава: 38 dB (A)
Работна температура: од -20 до 50 °C
Маса внатрешна единица: 10.8 kg
Маса надворешна единица: 37 kg
Препорачана површина: 35 m²
Фреон: Еколошки фреон R32
Филтри: Јонизатор, Bio-филтер
Димензии надворешна единица: 770x555x300 mm
Димензии внатрешна единица: 802x189x297 mm
Останато: Висока eфикасност, jонизатор, mono & multi kompatibilnost, 1 W standby, i feel функција, oпсег на оперативно работно греење (-15°C), oпсег на оперативно работно ладење (-15°C), кондензатори и компресори за греачи design 7.4 4.2 бела златна, Wi-Fi ready, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран.

Клуб Цена
29991 ден. 40699 ден.

Само 2 останати во залиха

SKU: 186875 Категории: ,