• 187757

Електрична рерна gorenje BSA6737ORAW

Енергетска класа: А
Димензии: 59,5х59,5х56,4cm
Gorenje BSA6737 ORAW
Ora-Ito Вградна Фурна со пареа
Бела боја
Push pull копчиња
Мултифункционална рерна – 77 Литри

29999 ден.

Нема на залиха

SKU: 187757 Категорија: