• 173290

BUSY Метален држач за во автомобил

Моќни магнети кој го држат вашиот уред сигурно
Лесен за употреба и супер дизајн
Не го попречува сигналот
Дополнителни метални делови
360 степени не го попречува возењето

249 ден.

На залиха

SKU: 173290 Категорија: