• 171526

Батерија за кујна ICF 237012 BLACK

Една рачка
Материјал: месинг
Индикатор за топла и ладна вода
Исклучителен дизајн
Црна: боја

3699 ден.

Само 2 останати во залиха

SKU: 171526 Категорија: