• 20253_0-1000×1000

Чешма ST IWH-3000JW

Superior technology
Проточен бојлер со чешма за кујна (батерија)
Дигитален дисплеј кој прикажува температура
Моќност 3KW
Хоризонтална Монтажа на ѕид
Температура до 55 степени
Контрола на температурата

2199 ден.

Нема на залиха

SKU: 162063 Категорија: