• 173270

3 во 1 Мфи Сертифициран Кабел 1.5m Busy

Супер издржлив кабел, доста отпорен на превиткување
3 во 1 полнење и синхронизација Ајфон, Микро-USB or USB Тип-Ц конектори
USB 2.0 compatible
Лиценциран чип кој не јавува грешки и 100% безбеден за користење на сите уреди

1095 ден.

На залиха

SKU: 173270 Категорија: