• 186981
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Ѕидна намотка за црево XL

Должина на црево: 35 m
Дијаметар на црево: 13 mm (1/2”)
Заштита од замрзнување
Агол на ротација: 180°
Производител: Gardena
Ѕидна намотка од Gardena со која наводнувањето на вашите површини ќе биде комфортно задоволство. Намотката се монтира на ѕид, извлекувањето на цревото е лесно, додека собирањето на истото е автоматско. Технологијата на изработка на цревото спречува несакани превиткувања при употреба. Истото е опремено со Antofrost-заштита од замрзнување при ниски температури. Комплетот ги содржи сите потребни елементи за монтажа: Намотка, црево за поврзување на водовод со соодветни спојки, како и прскалка со регулација на млазот.

Клуб Цена
17420 ден. 19355 ден.

Само 2 останати во залиха

SKU: 186981 Категории: ,