• 186976
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Ѕидна намотка за црево M

Должина на црево: 20 m
Дијаметар на црево: 11 mm
Заштита од замрзнување
Агол на ротација: 180°
Производител: Gardena
Ѕидна намотка од Gardena со која наводнувањето на вашите површини ќе биде комфортно задоволство. Намотката се монтира на ѕид, извлекувањето на цревото е лесно, додека собирањето на истото е автоматско. Технологијата на изработка на цревото спречува несакани превиткувања при употреба. Истото е опремено со Antofrost-заштита од замрзнување при ниски температури. Комплетот ги содржи сите потребни елементи за монтажа: Намотка, црево за поврзување на водовод со соодветни спојки, како и прскалка со регулација на млазот.

Клуб Цена
11732 ден. 13035 ден.

Само 1 останати во залиха

SKU: 186976 Категории: ,