• 187437
21% попуст
Заштеди со Клуб цена

Клима VIVAX 18000BTU ACP-18CH50AERI R32

Енергетска класа на ладење: А++
Енергетска класа на греење: А+
Капацитет на ладење: 5,27 kW
Капацитет на греење: 5,56 kW
SEER: 7
SCOP: 4
Циркулација на воздух: 730m3/h
Температурен опсег на ладење и греeње:-20°C до +50°C
Ниво на бучава на внатрешна единица: 57dB
Ниво на бучава на надворешна единица: 65dB
R32 еколошки фреон
Надворешната единица има грејачи на компресор и кондензатор
Јонизатор

Клуб Цена
45990 ден. 58289 ден.

На залиха

SKU: 187437 Категории: ,