• 192655
6% попуст
Заштеди со Клуб цена

Тример PHILIPS NT 3650 /16

Безжична употреба
3 прилагодувања на должина
Целосно се мие
нема потреба од подмачкување
Kапаче
2 чешлиња
Батерија: AA

Клуб Цена
1599 ден. 1699 ден.

На залиха