• 195578
  • 195578 1
20% попуст
Заштеди со Клуб цена

Трамполина fabbygo 8FT FI240

Трамболината е наменета за деца од 3-14 години.
ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ! Само за домашна употреба.
ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ! Детето никогаш немојте да го оставите
само без надзор!
ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ! Не е наменета за деца помали од 3 Години.
ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ! Максимално оптоварување: 80кг.
ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ! Само еден корисник – опасност од судир.
ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ! Трамполината е наменета само за
надворешна употреба.
Состав: Нерѓосувачки челик, пластика.

Клуб Цена
10350 ден. 12990 ден.

На залиха

SKU: 195578 Категории: , Ознаки: ,