• 186503
24% попуст
Заштеди со Клуб цена

Сушара Favorit W – 82 HP

ТИП: СО ТОПЛИНСКА ПУМПА
КАПАЦИТЕТ: 8 КГ
ВОЛУМЕН НА БАРАБАНОТ: 112 ЛИТРИ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: А++
ЛЕД ЕКРАН: 7 СЕГМЕНТИ
ПОЗИЦИЈА НА РЕЗЕРВОРОТ ЗА ВОДА: ГОРЕ
БРОЈ НА ПРОГРАМАТА: 15
ОДЛОЖЕНИ СТАРТ: √
ИНДИКАТОР ЗА ПОЛН РЕЗЕРВОАР ЗА ВОДА: √
ИНДИКАТОР ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ФИЛТЕРОТ: √
ИНДИКАТОР ЗА ЧИСТЕЊЕ НА КОНДЕНЗАТОРОТ: √
СИГНАЛ ЗА КРАЈ НА СУШЕЊЕ: √
СИГНАЛ ЗА БРИШЕЊЕ ИЗБРАНОГ ПРОГРАМА: √
ПРОГРАМА ЗА БРЗО СУШЕЊЕ: √
ПРОГРАМА ПРОТИВ ТУТКАЊЕ: √

ПРОГРАМА ЗА СУШЕЊЕ ПАМУК:

ДОПОЛНИТЕЛНО СУШЕЊЕ НА ПАМУК, СУШЕЊЕ НА ПАМУК БЕЗ ПОТРЕБА ОД ПЕГЛАЊЕ,
СУШЕЊЕ НА ПАМУК СО ПОТРЕБА ОД ПЕГЛАЊЕ.

ПРОГРАМА ЗА СУШЕЊЕ НА СИНТЕТИКА:

СУШЕЊЕ НА СИНТЕТИКА БЕЗ ПОТРЕБА ОД ПЕГЛАЊЕ,
СУШЕЊЕ НА СИНТЕТИКА СО ПОТРЕБА ОД ПЕГЛАЊЕ.

Клуб Цена
25990 ден. 34099 ден.

На залиха

SKU: 186503 Категории: ,