Сушара BEKO DS8133G

Енергетска класа: B
Капацитет:8kg
16 програми
OptiSense технологија
Child Lock
Индикатор за работниот програм
Индикатор за чистење на филтерот
Индикатор за празнење на садот за вода
Ниво на бучава:65dB
Димензии ВxШxД:85x60x60cm

21999 ден.

На залиха

SKU: 165478 Категорија: