• 194567
6% попуст
Заштеди со Клуб цена

Машина за сушење BEKO B3T68230

Полнење: фронтално
Топлотна пумпа
Сензор за сушење:OptiSense®
Steam Cure
Фузион филтер
Директен одвод
Реверзибилна врата
Енергетска класа:A++
AquaWave®
Капацитет: 8kg
Програми: 15
Дигитален дисплеј
ChildLock
Одложен почеток: 0h – 24h
Индикатор за: полн резервоар со вода, за чистење на филтер, за чистење кондензатор
Ниво на бучава: 64dBA
Годишна потрошувачка на струја: 236Kwh
Димензии: 84.6×59.7×54.3cm

Клуб Цена
30999 ден. 32999 ден.

Само 1 останати во залиха

SKU: 194567 Категории: ,