• 195620
  • 195620 1
12% попуст
Заштеди со Клуб цена

Шпорет електричен VOX GTR 6315 W

Тип на рерни: Електрична
Волумен на рерната: 69 л
Бројот на греачките зони: 4
Бојата: Бело
Kласа на енергија: A
Tип на грејните елементи: 3 гасни горилници, 1 електрична плоча
Број на функции на печката: 6
Рингла 1 Мали плински горионик 55 mm, 1000 W
Рингла 2 Полу-брз режач на гас 75 mm, 1750 W
Рингла 3 Брз гасен режач 100мм, 3000 ватен
Рингла 4 Електрична плоча за готвење 180 мм, 1500 W
Капак: Да
Горен греен елемент: 1200 W
Долен елемнет на греачот: 1100 W
Електрични грил: 1400 W
Моќ: 3800 W
Термостат: Да
Тип на тајмер: Механички

Клуб Цена
15499 ден. 17699 ден.

На залиха

SKU: 195620 Категории: ,