• 195971
20% попуст
Заштеди со Клуб цена

Сет тастатура/маус X-TRIKE MK880

Мултимедијална Gaming тастатура
Копчиња: 114
Интерфејс: USB2.0
Должина на кабел: 1,5 м
Поддршка за ОС: Windows 7 или понова
Оперативна сила: 60 ​​± 5 Г.
Осветлување: 7 режими на осветлување
Рејтингот: 50 милиони притискања
Клучен пат: 4,0 ± 0,4 мм
Карактеристики:
FN копчиња за мултимедијална функција
FN + WIN, функција за заклучување WIN
Сензор Оптички
DPI: 800/1200/1600/2400
Поддршка за превртување со 29 клучеви

Клуб Цена
1039 ден. 1299 ден.

На залиха