• 196724
  • 196724 1
  • 196724 2
  • 196724 3
9% попуст
Заштеди со Клуб цена

Сад за замрзнување лед Tropical

Матријал: пластка
Димензии: 33,0×27,0x33,0cm
Продуктот е во повеќе бои.

Клуб Цена
86 ден. 95 ден.

На залиха

SKU: 196724 Категории: ,