• 191273

Бојлер Favorit TE80A20

Капацитет: 80 L
Димензија: 427 Х 865 MM
Тежина: (НЕТО/БРУТО) 23/25 KG
Моќ: 220-240V; 50 HZ
Регулирање на температура на вода: 0-75 C°
Терминална заштита од прегревање: 100 C°
Греење: 1980 W
Равотен притисок: 6 бара

9999 ден.

На залиха

SKU: 191273 Категорија: