• 191412

Преса за коса ST HS-U50FC

Боја Бела
Максимална температура 230С
Керамички плочки
Должина на плочки 110мм
Моќност 50W
Температура од 150 до 210 степени
Автоматско исклучување по 30 мин. неактивност
Должина на кабел 1.8 м

1099 ден.

На залиха

SKU: 191412 Категорија: