• 185048

Правосмукалка SAMSUNG VCC5240S3R/BOL

Моќност на моторот:1800 W
Вмукувачка моќ:400 W
Ниво на бучност:83db
Собирање на прашина во ќеса
Капацитет на садот за прашина 2.4l
Контрола On/Off
6 степени на моќност
INOX Телескопска цевка
Ротирачко црево 360
Автоматско повлекување на кабелот
Радиус на движење 9

5299 ден.

На залиха

SKU: 185048 Категорија: