Правосмукалка gorenje VC 2321 GPLW

Максимална моќност на моторот: 2.300 W
Со вреќичка
За суво чистење
Број на додатоци: 3
XpandZone четка
Проток на воздух: 42 L/s
Волумен на вреќичката: 3 l
Тип на цевка: Телескопска

7150 ден.

На залиха

SKU: 163956 Категорија: