Правосмукалка за пелет Ribimex Ceneflame

Правосмукалка за пепел со функција за дување BLOWING
Капацитет 18л.
Моќност 1200W
Променлив ХЕПА филтер кој може да се пере + Предфилтер вреќичка
Ергономска рачка за носење
1.10м флексибилно црево + 20цм метална цевка
Притисок 17Kpa
Вградени 3 тркалца со држачи за аксесаори

3699 ден.

На залиха

SKU: 177266 Категорија: