• 197541
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Пиштол прскалка 52-420

Прскањето започнува по повлекување на чкрапалото
Деликатно прскање со можност за регулација на јачината на протокот, активирањето може да се заклучи на место при максимална јачина на протокот

Клуб Цена
143 ден. 159 ден.

На залиха