• 163319

Пегла TEFAL FV3951E0

Drop-stop
Моќност:2400W
Постојана пареа:35gr/min
Ударна пареа:120gr/min
Резервоар за вода:270ml
Спреј функција
Vertical steam
Anti-scale protection
Автомаско исклучување

2699 ден.

Нема на залиха

SKU: 163319 Категорија: