• 186969
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Осцилациона прскалка Aqua S

Капацитет на прскање: max. 220 m²
Должина на прскање: 7-17 m
Ширина на прскање: 13 m
Производител: Gardena
Осцилационата прскалка Aqua S од Gardena е наменета за наводнување на тревни површино со вкупна големина од 220 m2. Таа има UV заштита и заштита од замрзнување при ниски температури. Опремена е спојка за поврзување на цревото, а под спојката има филтер за прочистување на водата кој штити од затнување.

Клуб Цена
1701 ден. 1890 ден.

На залиха

SKU: 186969 Категории: ,