• 193015
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Ограда декор. Cellfast 2.3m 34-042

Изработен од водоотпорен, флексибилен материјал.
Го спречува прераснувањето на тревата и совршено го одвојува тревникот од култивираниот дел од градината.
Димензијa: 14.5cmx2.3m

Клуб Цена
981 ден. 1090 ден.

На залиха