• 183186

Ножици за жива ограда 550W 55cm BEHTS455

Black & Decker
Моќност: 500 W
Должина на ножот: 50 cm
Растојание на сечило: 22 mm
Број на движења во слободна работа: 1.850/min

4599 ден.

Нема на залиха

SKU: 183186 Категорија: