Мулти-стајлер FUEGO RFC-1351 5 во 1

Одвојен чешел за различна должина на сечење
Должини за подстрижување од 3 mm до 12 mm
Лесен за чистење
LCD дисплеј
Индикатор
Полнење:8h
Работи:45 мин
USB кабел,четка за чистење
AC-адаптер инпут 3V 600mA
Напон:100-240V – 50/60Hz

1399 ден.

На залиха

SKU: 178011 Категорија: